Hírek

2017


RUM KSC - RÁBAPATYI KSK: 4 - 1
[ RUM KSC U-19 - RÁBAPATYI KSK U-19: 5 - 3 ]

Az ifi csapat győzelme megalapozta a mérkőzés hangulatát, amit a hazai csapat kezdett jobban. Agresszív letámadással próbálták megzavarni az ellenfelet. Ez sikerült is, hiszen több labdát szereztek a középpályán, és a kapu előtt is határozottabbnak bizonyultak. Félóra játékot követően már háromgólos volt a rumi előny. 

 A második játékrészben is jobban játszott a hazai csapat, azonban a helyzetkihasználása már nem volt annyira tökéletes, mint korábban, így csak egyszer tudta mattolni Király Tamást. Az érettebb, és gólerős támadójátékot mutató Rum megérdemelten nyerte meg az összecsapást.   


KISWIRE SZENTGOTTHÁRD VSE - RUM KSC: 0 - 0

Mindkét együttes erősen tartalékos összeállításban lépett pályára. A hazaiaknak öt alapemberüket kellett nélkülözniük, míg a vendégek egyetlen cserejátékossal érkeztek a derbire. Az erőviszonyok ismeretében a szentgotthárdiak domináltak. Több helyzetet dolgoztak ki, de a vendég védők remekül zártak, sőt egy kontratámadásuk végén a keresztlécen csattant a labda.  

A hazaiak a fordulás után is nagy erőkkel rohamoztak, azonban a legnagyobb helyzeteket is elpuskázták, így hiába volt a labdabirtoklásuk lehengerlő, a mérkőzést gólra játsszák. Összességében a fegyelmezetten küzdő rumi csapat megérdemelten szerzett egy pontot.

forrás: link 


RUM KSC - KÖRMENDI FC: 1 - 4

A mérkőzés első húsz percét átaludta a hazai csapat, és a játékosai egyéni hibáit kihasználva háromgólos előnyt szerzett a Körmend. 

A második félidőben más felfogásban játszó rumi együttes lépett pályára. Ekkor már egyenrangú ellenfele volt a vendégeknek, azonban a mérkőzés eleje eldöntötte a három pont sorsát. A folytatásban egy-két hazai játékosnak javítania kell a hozzáállásán, mert nem megengedhető módon léptek pályára.

forrás: link

ÖTE IKERVÁR FC - RUM KSC: 0 - 3

Aktívabban kezdte a találkozót az Ikervár, és helyzetekkel jelezte, hogy mindenképpen győzelmet akar aratni a szép számú közönség előtt. A vendégek kontrajátékra rendezkedtek be, amely meghozta a várt eredményt. Az ikervári támadók hiába támadtak többet, képtelenek voltak feltörni a vendégek reteszét, így hátrányból kellett felállniuk a második félidőben.  

A forgatókönyv azonban nem sokat változott, az Ikervár birtokolta a labdát, a Rum pedig életveszélyes kontrákat vezetett. Ennek eredményeként újabb gólokat szereztek a vendégek, ez pedig a végső sikert is meghozta a számukra. Megérdemelt győzelmet aratott a Rum, mely taktikusabb és érettebb játékkal rukkolt ki.   

forrás: link 


RUM KSC - PETŐFI SE VASSZÉCSENY: 1 - 2

Sok nézőt érdekelt a szomszédvári rangadó, több mint 150 -en látogatott ki a rumi sportpályára. A mérkőzést a hazaiak kezdték jobban, a labdabirtoklás és a meddő mezőnyfölény után a vezetést is megszerezték. A bekapott gól felébresztette a vendégeket, a játék irányítását átvette a Vasszécseny. A játékosai több helyzetet is kidolgoztak, de betalálniuk nem sikerült.

A fordulás után tovább nyomott a vendégegyüttes és büntetőből előbb egalizálnia, majd néhány perccel később akcióból fordítania is sikerült. A találkozó képét nézve megérdemelt győzelmet aratott a Vasszécseny - melyben mindenki jó teljesítményt nyújtott -, míg a rumi csapat vereségével egyre nagyobb gödörbe kerül.

Statisztikák 

forrás: link 


CELLDÖMÖLKI VSE - RUM KSC : 4 - 0

A Celldömölk már a mérkőzés elején magához ragadta a kezdeményezést, beszorította ellenfelét, és főleg a rumi térfélen folyt a játék. A hazaiak elsősorban a 16-os előtti, rövid passzos játékkal próbálták bevenni a vendégek kapuját, de az utolsó passzaikba hiba csúszott. Nehezen született meg a vezető góljuk, ám a 17. percben Enyingi nagyszerű mozdulattal lőtt a léc alá. Ezután is beszorult a rumi csapat, de a házigazda nem tudta értékesíteni a helyzeteit.

A második félidő ugyanúgy folytatódott, ahogy az első befejeződött. A Celldömölk sok gólhelyzetet alakított ki, és ezekből hármat ki is használtak a játékosai. Végeredményben megérdemelt hazai siker    

forrás: link

RUM KSC | 2022 | sport a jókedv része
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el